Франчайзинг

Франчайзът на магазини Lilian Edwards за модерни дизайнерски дрехи се предлага за територията на цялата страна, както и в чужбина. Изисква се първоначална вноска и месечни такси. Изискване за спазване на имиджа на марката. Задължително месечно зареждане предварително уточнено.
Пакета включва международен брандинг и промоционални материали, специализирано обучение и поддръжка, ноу-хау в бранша и иновативен бизнес план.

 За повече информация може да се свържете с нас на телефон  +359 895 545454, както и на електронната ни поща: shop@lilianedwards.com

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Уникални авторски дизайнерски дрехи

Осем години опит в детайлите по изработка на дрехи превръщат нашите изделия в качествени дрехи с вечно модерен дизайн.

Лилиан Едуардс е добре известна със своите принтове с модерна визия, свежи идеи и особен акцент върху модата. Всякa дреха е направена с ненадминато внимание към детайла и качеството. Превъзходството идва от абсолютно уникалния вид на моделите.

Освен колекците, които са по план график, Лилиан Едуардс изработва седмични колекции със стокови платове на световни дизайнери. Къси серии в единични бройки, но изключителни модели.

Бранда има изграден ноу-хоу в бизнеса и търговията на дрехи. Всички маркетингови материали, дизайни и имидж ще бъдат предоставени.

Lilian Edwards защитава единни цени на търговците на едро.

Shopping Cart
Select your currency
BGN Български лев
EUR Евро