ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ във facebook

Натиснете бутона Харесай ( Like ) за да ни следвате във facebook. Ще виждате на стената ни последните продукти, снимки, снимачни сцени, много промоции и отстъпки и дори създаването на продукти в детайли.

Добре дошли в света на Lilian Edwards!






[X] ЗАТВОРИ

Поверителност

Тази политика е част от общите условия на уеб сайта www.lilianedwards.com. Използвайки този сайт вие се съгласявате да администрираме всички лични данни, които ни предоставяте.

„ФРИШ ЕНД АСОСИЕЙТС” ЕООД (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този интернет сайт lilianedwards.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Предоставянето на всякакви лични данни е доброволно. Фриш енд Асосиейтс ЕООД спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Посещението ви на сайта не е свързано с предоставяне на лични данни. За да направите поръчка регистрацията е задължителна.

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица освен във връзка със доставка на стоките или на законоупълномощените лица. Може да използваме автоматично събрана информация със статистически цели за подобряване обслужването ви.

Гарантираме ви, че е-мейл адресите ви не се предоставят от нас на трети лица.

Можем да ви разкрием, поправим, заличим вашите лични данни при писменна молба от ваша страна.

Предоставената информация се използва за целите на вашето обслужване. Ако сте се регистрирали можете да редактирате вашите данни като влезете в профила си.

Събраните от нас лични данни ще се използват само за целите за които са събрани и тяхната конфиденциалност е гарантирана.

Моля свържете се с нас ако имате въпроси свързани с личните ви данни.

Какво представляват „бисквитките” (cookies) и как ги използваме? „Бисквитката” (cookie), е автоматично записана на хард-диска на компютъра на потребителя от посетения от потребителя интернет сайт. Такива „бисквитки” не са в състояние самостоятелно да предоставят информация (като име и адрес), при използването на която да бъде идентифициран индивидуален потребител, освен ако данните в „бисквитката” не се свържат с подобна информация, каквато съдържа примерно онлайн регистрацията. LilianEdwards.Com  използва „бисквитки” за да наблюдава навигацията на потребителите на сайта в страниците ни. Това ни помага да идентифицираме начините за подобряване на предлаганите услуги. LilianEdwards.Com използва също и т. нар. „сесийни бисквитки” (session cookies), които са средство за идентификация използвано между вашия интернет браузър и нашия сървър, което помага за осъществяването на задачи като запомняне на съдържанието на потребителската количка и др. Тази „бисквитка” се запаметява за определен период, в случай че зададеното за потребителската сесия време изтече или потребителят се върне за да осъществи покупка в рамките на това време. За да предотвратите записването на бисквитки на вашия компютър, моля забранете записа на бисквитки, чрез промяна настройките на браузъра

В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. LilianEdwards.Com не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. LilianEdwards.Com си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език. При проблеми и жалби, използвайте формата за ВРЪЗКА С НАС.